Vineri, Februarie 5, 2010, 01:58 PM 

cristina nica
     media: 0.00 din 0 voturi

Desi coleg de breasla, pe “Domn’ Profesor” l-am cunoscut mai degraba ca prieten relaxat, relaxant, dar cu o mina care tradeaza nesfarsite miscari interioare. Are multe si starnitoare de invidie pasiuni, aparent incompatibile. Incercati sa refaceti unitatea acestui puzzle: dragostea pentru ursul carpatin si pentru Castelul Bran, tulburatoarea lume de pe (si de dincolo de) panzele lui Turner, pantera Roz, literatura buna, mingea de bascket, Viena, jazz-ul si clatitele in orice combinatie si in orice cantitate. Aha, si era sa uit locomotivele cu abur!

Nu stiu daca acest puzzle nu are cumva cam multe accente cultural-pretentioase pentru o caracterizare amicala. Sentimentul meu este decis: Marius respira din toate astea ceea ce ii vine lui bine. Il poti cunoaste mai lesne urmand cursul acestor pasiuni devenite, in procent intim, ales de el, mod de viata, asa cum bine poti descoperi, facand drumul invers, lumile acestea cunoscandu-l pe Marius.

Dincolo de toate, insa, atuurile sale de pret sunt: iubirea unor parinti minunati si pasiunea cu care traieste viata alaturi de el frumoasa-i sotie. Nu-i asa ca, dintr-o data, puzzle-ul nu vi se mai pare atat de incifrat?

Cristina Nica, profesoara limba si literatura romana


Comentarii


  Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile

  Cautare


  Categorii

  Aboneaza-te la insemnari


  Ultimele insemnari

  Linkuri

  Arhiva

  powered by
  www.ABlog.ro
  Termeni si Conditii de Utilizare