Vineri, Februarie 5, 2010, 12:11 AM 

daniel tilici
     media: 0.00 din 0 voturi

Nu intalnesti multi oameni precum Marius Manta. Putin aerian in masura in care se considera neinteles, putin deplasat in masura in care considera ca te-a inteles – una peste alta formeaza un personaj aparte. Un personaj antagonic, interactionand intr-un mod diferit si intrigant in acelasi timp.

In cea mai mare parte a timpului e un gentleman, si doar anumite artificii literare il arunca in bratele normalului.. Sunt multe de zis in maniera in care trebuie “sa definesti” o alta persoana dar e clar: prefera intrebarile rasupunsurilor.

Care-i treaba cu ursii, cu castelul Bran – greu de definit iar insasi senzatia pe care mi-a dat-o cand l-am cunoscut ca elev al dumisale – mi-a oferit o senzatie de ateu, ca si cum as fi vorbit cu un om care a trecut peste scripte si a intrat in viata dar care, in acelasi timp, personal, mi-a confirmat o intensa credinta in Dumnezeu si biserica.

Daca poti spune despre el ca e un om deschis si comunicativ, inseamna ca nu-l cunosti suficient si oricum in contextul acestui text, “daca” de la inceput sintetizeaza parerea mea despre Marius Manta. (mai mult subiectiva, dar, asta e).

Daniel Tilici


Comentarii


  Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile

  Cautare


  Categorii

  Aboneaza-te la insemnari


  Ultimele insemnari

  Linkuri

  Arhiva

  powered by
  www.ABlog.ro
  Termeni si Conditii de Utilizare